Kurzy SCRAPBOOKINGU pro rodiče 21.,23.11. a 7.12.

04.11.2011 12:48

Vážení,

pro maminky a babičky nabízíme pěkný kreativní kurz SCRAPBOOKINGU. Přijďte si vyrobit vánoční dárek! Jedná se o metodu dekorování, krášlení, zdobení, vrstvení materiálů kolem fotografií. Prohlédněte si přiložené fotky.

Zvu Vás na 21. a 23.11. od 17hodin na kalendářní dílničku. Metodou scrapbookingu si vytvoříme A4 nástěnný kalendář. Potřebovat budete minimálně 13 fotografií ( lépe je jich donést 20 a ještě vybírat ) a trochu si promyslet, na které měsíce, kterou 1-2 nalepíte. K dispozici bude odborné vedení lektorky scrapbookingu paní Jitky Michalcové a veškerý materiál:

  • Připravený bílý kalendář A4 (volná plocha 21x21cm)
  • Papíry – tvrdé, barevné, vícebarevné, se třpytkami, s různými efekty, vánoční…
  • Zdobící materiál – květiny, stužky, hřebíčky, knoflíky, samolepící kamínky, samolepky, písmena…
  • Nářadí – řezačky, raznice, razítka..
  • Lepení – speciální lepidla, gelové tečky, lepidla na 3D efekt....

Kurz otevřeme pro minimálně 3 lidi,  cena za kurz je 200Kč pro lektorku a 50Kč na Václavku. Načatý materiál si berete domů. Stejně tak si můžete nakoupit další tvořící materiál, paní Michalcová je distributorkou obchodu Svět vzpomínek – více na www.svet-vzpominek.cz

 

Pokud se vám metoda zalíbí, další kurz – tentokrát tvorba originálních Vánočních přáníček je domluvená na 7.12. od 17hodin. Za 150Kč lektorce a 50Kč na Václavku si vyrobíte přáníček, kolik stihnete, popřípadě si doděláte kalendář.

 

Ozvěte se, prosím, brzy, ať s Vámi počítáme

Děkuji a moc se těšíme na společné tvoření

Irena Čermáková a Jitka Michalcová