V červenci koníci, ZOO a Království železnic

10.06.2012 09:19

S přihlášenými dětmi půjdeme v červenci - 10.7. na exkurzi ke koníkům do Holubic, 11.7.do ZOO a 13.7. na Smíchov do Království železnic. Při pěkném počasí se děti vykoupou v bazénu na zahradě - vybavte děti ochrannými prostředky do vody, na které jsou zvyklé! a nutný je velký ručník nebo župan - , budeme chodit na hřiště a užijeme si léto:))

10.7. klasická exkurze do Holubic za koníky. Děti se podívají, pohladí, vyčešou, ustrojí a nakrmí koně, každé se sveze. Ssebou baťůžek s menší svačinkou, pitím a dle počasí pláštěnkou. Znovu připomínám - vhodné neklouzavé kalhoty a uzavřená obuv - pohybujeme se ve stájích a mezi zvířaty! Cena 200Kč.

11.7. pojedeme do ZOO v Praze. Děti nejlépe přiveďte rovnou na vlakové nádraží, odjezd v 8.55 vlakem na Nádraží Holešovice. Dále pokračujeme autobusem. Dětem baťůžek s malou! svačinou, pitím a pláštěnkou. Oběd v ZOO. Návrat autobusem, přívozem a autobusem - zavolám, v kolik možné děti vyzvednout na náměstí nebo v 15hodin ve Václavce. Cena 150Kč vstupné plus 20Kč vláček, tzn.170Kč.

13.7. výlet vlakem do Prahy do muzea Království železnic. Děti zase nejlépe odvést k vlaku - odjezd 9.00. V Praze přesun metrem. Oběd budeme mít připravený v restauraci U Krbu - zavolám, děti k vyzvednutí tam nebo v 15hodin ve Václavce. Vstupné 120Kč.

Těšíme se

tety Irena a Kája